Ödül yönergesi kapsamında 2022 yılı faaliyetleri esas alınarak yapılacak değerlendirmelerde yeni ödüller verilecektir.

Üniversitemiz ödüle aday gösterilecek personellerin belirlenmesi ile ilgili başvurular 14 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak olup, 08 Eylül 2023 günü sona erecektir.

Ödüller için başvurular, adaylar tarafından birim kurullarına yapılacak, birim kurulları tarafından yapılan değerlendirmelerde her kategoride en fazla 1 aday, ödül komisyonuna resmi yazı ile EBYS üzerinden bildirilecektir. Birimler tüm kategorilerde aday göstermek zorunda değildir. Birim yönetim kurulları başvurusu olmayan kişileri de aday gösterebilir.

Ödül verilecek kategoriler aşağıda listelenmiştir. Komisyonca yapılan değerlendirmelerde esas alınan kriterler için Ödül Yönergesi incelenmelidir.

• Bilimsel Başarı Ödülü (3 kişi)
  • Genç Bilim ve Sanat İnsanı Ödül (3 Kişi)
  • Patent Ödülü
  • Avrupa Birliği Projesi Ödülü
  • Kuruma Katkı Ödülü (3 Kişi)
  • Eğitsel Performans Ödülü (3 Kişi)
  • Proje Performans Ödülü (3 Kişi)
  • İdari Başarı Ödülü (3 Kişi)
  • Öğrenci Temsil Ödülü (3 Kişi)
  • Bilime ve Sanata Destek Ödülü (3 Kişi)

Adaylar için gerekli formlara, yönergeye ve açıklamalara personel daire başkanlığının web sayfasında kurullar/komisyonlar sekmesinde yer alan “ödül komisyonu” sekmesinden veya  https://personel.aku.edu.tr/odul-komisyonu/ linkinden ulaşılabilir. Tüm personele ilanen duyurulur.

Afyon Kocatepe Üniversitesi

Ödül Komisyonu Başkanlığı