Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Koroları Seçmeleri

Minikler korosu          6 Yaş

Çocuk Korosu            7-14 Yaş

Çoksesli Koro             7-14 Yaş

“Çoksesli koro için Çocuk korolarında en az bir yıl görev almış olmak şartı vardır”

Gençlik Korosu          14-18 Yaş

Afyon Kocatepe Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Koroları çeşitli yaş gruplarında yeni üyeler kabul edecektir. Afyonkarahisar, Ankara,  Çanakkale, İstanbul gibi birçok ulusal ve uluslararası festivalde sahne alan ve ödülle dönen korolarda çocuk ve gençlerimiz; vatan, bayrak, Atatürk, doğa ve insan sevgisi temelli şarkılar öğrenmektedirler. Kardeşlik ve sevgi dolu bir ortamda nitelikli koro eğitimi alan çocuk ve gençlerimiz aynı zamanda nitelikli birer müzik dinleyicisi olarak yetişmektedirler.

Seçmeler                     14 Eylül 2019 Cumartesi Saat: 10:00

Yer                              Konservatuvar Sahneli Derslik

Bilgi                            www.konservatuvar.aku.edu.tr

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Orkestrası Seçmeleri

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çocuk ve Gençlik Orkestrası” yeni üyeler kabul edecektir. Afyonkarahisar ilinde çalgı eğitimi alan çocuk ve gençlerimizi ulusal ve uluslararası orkestra dağarcığını seslendirmeye davet etmek istemekteyiz.

Çalgılar                       Keman-Çello

Seçmeler                     15 Eylül 2019 Pazar Saat: 10:00

Yer                              Konservatuvar Sahneli Derslik

Bilgi                            www.konservatuvar.aku.edu.tr

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Sanat  Müziği Korosu Seçmeleri

Türk Sanat Müziği Korosunun amacı; Türk kültürünün en önemli unsurlarından olan Klasik Türk müziğinin nitelikli olarak icra edebilmek, geleneği korumak ve yaşatmak, gençler arasında yaygınlaşmasını sağlamaktır. Koro üyelerinin alacakları nitelikli söyleme ve edindikleri kültürel birikimle geleneksel Türk sanat müziğini anlamalarına katkıda bulunmak bir diğer amacımızdır. Koro; her hafta düzenli olarak nitelikli eğitimciler nezaretinde çalışacak, il içi ve dışı etkinliklere katılacaktır.

Seçmeler                     14 Eylül 2019 Cumartesi Saat: 10:00

Yer                              Rıza Çerçel Kültür Merkez