Rutin sağlık kontrolleri esnasında ortaya çıkan semptomlardan dolayı, hastaneye kaldırılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet KARAKAŞ, kalp damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle 9 Ağustos 2019 tarihinde, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde başarılı bir bypass ameliyatı geçirmiştir.

Rektörümüze teşhis ve tedavi sürecinde gösterdikleri yakın ilgiden dolayı başta AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Nurullah OKUMUŞ ve Hastane yönetimi olmak üzere, ameliyatı gerçekleştiren AFSÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili, Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necip BECİT ve tüm Kardiyovasküler Cerrahi ekibine, Kardiyoloji ekibine, hocamızın ameliyat sonrası takibini yapan yoğun bakım ve servis çalışanlarına şükranlarımızı sunar, teşekkür ederiz.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü

 

Not: Geçmiş olsun dileklerinizin iletilmesi amacıyla çiçek gönderilmemesi, arzu edenlerin bunun yerine “Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim, Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı”na bağışta bulunmaları rica olunur.

Hesap Adı: Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim, Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı

IBAN: TR 07 0001 5001 5800 7307 6626 26

Banka/Şube Adı: Vakıfbank Merkez Şube

Açıklama: Bağış

09 Ağustos 2019, Cuma 4154 kez görüntülendi