Üniversitemiz bünyesinde 20 Haziran 2018 tarihinde 18 farklı kategoride Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yazılı sınavları yapılmıştır. Söz konusu sınavlara yapılan itirazların incelenmesi neticesinde; sadece Görevde Yükselme (Memur) Sınavında; Excel programının uygulanmasından kaynaklanan teknik bir listeleme hatası tespit edilmiştir. Bunun üzerine tüm sınav evrakları yeniden gözden geçirilmiştir. Listeleme hatası düzeltildikten sonra oluşan yeni sınav sonuç listesi ekte sunulmuştur.

Görevde Yükselme (Memur) yazılı sınav sonuçlarına göre sözlü sınava girme hakkı elde eden yeni aday listesi ekte verilmiştir.

Önemli Not: Yeni değerlendirme sonuçlarını görmek isteyen adaylara sınavda kullandıkları optik formları ve cevap anahtarı EBYS üzerinden taraflarına ulaştırılacaktır. Yalnızca bu kategorideki adayların yeni değerlendirme sonuçlarına 5 (beş) iş günü itiraz hakkı bulunduğundan sözlü sınavları 19/07/2018 tarihinde AKÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda saat 13.00’da yapılacaktır.

Afyon Kocatepe Üniversitesi

10 Temmuz 2018, Salı 1414 kez görüntülendi