696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince Üniversitemiz birimlerinde taşeron şirket üzerinden şirket personeli olarak görev yapmakta olan personelin sürekli işçi kadrolarına atanmaları için ilgili Kararname ve buna dair yayımlanan tebliğ gereğince 11 Mart 2018 tarihinde saat 10.30’ da Ali Çetinkaya Kampüsü içerisinde bulunan Tıp Fakültesi binalarında yapılan yazılı sınav sonuçları ekteki listede gösterilmiştir. Sınav sonuçlarına itirazların 15/03/2018 tarihi mesai bitimine kadar Sınav Kuruluna iletilmek üzere Rektörlük Personel Daire Başkanlığına yapılması gerekmektedir.

NOT: Ekteki liste 11.03.2018 tarihinde saat 10.30’da yazılı sınava katılanların başarı durumlarını gösterir liste olup, atamaya hak kazananlara dair kesin liste Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuçları ile ve SGK’dan engelli işçilerin emeklilik durumlarına yönelik talep edilen sonuçların tespit komisyonumuzca değerlendirilmesinden sonra yayımlanacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü

Sonuçlar için lütfen tıklayınız…

12 Mart 2018, Pazartesi 1384 kez görüntülendi