696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince Üniversitemiz birimlerinde taşeron şirket üzerinden şirket personeli olarak görev yapmakta olan personellerin sürekli işçi kadrolarına atanmaları için ilgili Kararname ve buna dair yayımlanan tebliğ gereğince yapılacak olan yazılı sınav 11 Mart 2018 tarihinde saat 10.30’ da Ali Çetinkaya Kampüsü içerisinde bulunan Tıp Fakültesi binasında yapılacaktır.

Aşağıda yer alan listelerde isimleri geçen personellerin belirtilen tarih ve saatte sınava katılmak üzere yanlarında nüfus cüzdanları ile birlikte saat 10:00’ da isimlerinin karşılarında bulunan sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Personelin yumuşak uçlu kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi ile birlikte gelmeleri ayrıca yanlarında cep telefonu, hesap makinası vb. elektronik cihaz getirmemeleri önemle duyurulur.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü

Sınav giriş yerleri listesi için lütfen tıklayınız…

07 Mart 2018, Çarşamba 1425 kez görüntülendi