Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yılı nedeniyle üniversitemiz tören alanında Atatürk’ün vefat saati olan saat 9.05’de saygı duruşunda bulunulacaktır. Akabinde İstiklal Marşı okunacak ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa SOLAK tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulacaktır. Tüm akademik ve idari personelimizin katılımı önemle rica olunur.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü

 

Etkinlikler:

  1. Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat ettiği saat olan 9.05’de tören alanında saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının okunması ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa SOLAK’ın çelenk sunumu.
  2. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Anasanat Dalı Yüksek Lisans Öğrencilerinin katılımı ile “Cumhuriyet Dönemi Sanat Politikaları” konulu söyleşi düzenlenmesi (Devlet Konservatuvarı/Sahneli Derslik Saat 9.30)
  3. Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun Şef Öğr. Gör. Alper SOYBİLGEN yönetiminde verilecek olan Atatürk’ün sevdiği şarkılar konseri (10 Kasım 2017 Saat: 20.00/ İbrahim Küçukkurt Konferans Salonu)
  4. Okutman Sibel Yazıcı tarafından “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferans verilmesi(13 Kasım 2017 Saat: 14.00 Halk Eğitim Merkezi RAM Salonu/Afyon Lisesi Karşısı)
09 Kasım 2017, Perşembe 1374 kez görüntülendi