Üniversitemiz ANS Kampüsü yeni yemekhane binasında 25.07.2016 tarihinden itibaren yemek verilmeye başlanacaktır. Üniversitemiz bünyesinde bulunan nakit yükleme noktalarının (kiosk) yerleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

 

Nakit Yükleme Noktaları

Sayısı

Görünüm

ANS

Yeni yemekhane binası

4 adet

 

Eski yemekhane binası (Vadi Kafe)

3 adet

GÖRÜNTÜ

Güzel Sanatlar Fakültesi Kantin

1 adet

GÖRÜNTÜ

AÇK

Tıp Fakültesi Binası Giriş Kat

1 adet

GÖRÜNTÜ

Afyon MYO Yemekhanesi

1 adet

AKK

İslami İlimler Fakültesi Yemekhane Binası

1 adet

GÖRÜNTÜ

 

Nakit Yükleme Kioskları Kullanma Talimatları:

*

Kartınızı kart okuyucu girişine yerleştiriniz. Kullanıcı adı ve bakiye bilgileriniz ekranda görüntülenecektir.

*

Kartınıza kağıt para yatırmak için kağıt para yatır madeni para yatırmak için bozuk para yatır seçeneklerinden birinin üstüne dokunarak işleme devam ediniz.

*

60sn içerisinde kağıt para bölmesine tek bir banknot yerleştiriniz. Yerleştirdiğiniz tutar ile ekran gördüğünüz tutarın aynı olduğunu kontrol ediniz.

*

Onayla tuşu ile işleminizi onaylayınız ve makbuz bölmesinden işlem makbuzunuzu alınız. İşlem sonucunda yeni bakiyeniz ekrana gelecektir. Bakiyenizi kontrol ediniz.

*

Oturumu kapat seçeneğini kullanarak yaptığınız işlemi sonlandırıp, kart okuyucu girişinden kartınızı alınız.

*

Madeni para yatır seçeneğini seçtiyseniz, paraları 60 sn içerisinde madeni para kabul bölmesine 2 sn aralıklar ile tek tek atınız ve her işlemden sonra ekrandan yatırdığınız tutarı kontrol ediniz.

*

Onayla tuşu ile işleminizi onaylayınız ve makbuz bölmesinden işlem makbuzunuzu alınız. İşlem sonucunda yeni bakiyeniz ekrana gelecektir. Bakiyenizi kontrol ediniz ve oturumu kapat tuşuna basarak kart okuyucu girişinden kartınız alınız.

*

Kağıt para ya da madeni para kabul edilmediği takdirde ilgili para bölmesinden anında kullanıcıya iade edilecektir.

*

İşlemlerin herhangi bir anında vazgeç ya da oturumu kapat seçeneklerini kullanarak yaptığınız işlemi sonlandırabilir, kart okuyucu girişinden kartınızı alabilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe 1505 kez görüntülendi