Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi ve Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Asli Üyesi Bilim ve Teknolojide Avrupa İş Birliği (European Cooperation in Science and Technology – COST) Bilimsel Komite Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ersöz tarafından 11 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 10.30’da Kafe Erasmus’da “Cost Projeleri Uluslararası İşbirlikleri” konulu seminer verilecektir.

Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi

COST hakkında

Türkiye'deki bilimsel koordinatörlüğü TÜBİTAK tarafından sağlanan COST, ulusal kaynaklarla desteklenmiş araştırma projelerinin, Avrupa düzeyinde koordinasyonunu sağlamak ve Avrupa bilim insanlarının ortak çalışmalarını desteklemek amacıyla 1971'de kuruldu. COST; AB ötesi, Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda, Rusya gibi ülkelerdeki araştırmacılarla da etkileşim ve işbirliğinin geliştirilmesini amaçlıyor.

09 Ocak 2017, Pazartesi 1250 kez görüntülendi