Sınav Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi/Afyonkarahisar

Sınav Adresi: Güvenevler Mah. İsmet İnönü Cad. No:4  Afyonkarahisar

Sınav Tarihi ve Saati: 15 Şubat 2018, Saat 09.00

Ücret:  500 TL

Web sitesinden yayınlanmış listede ismi olan ve kesin sınav hakkı kazanan adayların Vakıfbank Afyonkarahisar Merkez Şubesi TR 350001500158007303511589 IBAN no’lu hesaba 500 TL yatırarak dekontunu en geç 31 Ocak 2017, saat 17.00’ye kadar dhfilmihuviyet@aku.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Dekontun açıklama kısmına T.C. Kimlik numarası ve ad soyad yazılması gerekmektedir. Dekontunu zamanında göndermeyen adaylar sınava alınmayacak ve bu adayların yerine yedek adaylar sırayla davet edilecektir.

Adayın Sınava Gelirken Yanında Getirmesi Gereken Belgeler

*Nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı veya süresi geçerli pasaport aslı.

*Bir adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf.

*Nüfus cüzdanının soğuk damgalı, adayın sınav görevlilerince kolaylıkla tanınmasını sağlayacak  güncel fotoğraflı ve T.C. Kimlik Numaralı olması zorunludur. Zorunlu şekli unsurları taşımayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecektir.

      Sınava Girerken Adayın Yanında Bulundurması Yasak Olan Araç, Gereç ve Eşyalar

 

*Sınav yapılacak merkezlerehiçbir surette  araç, eşya  ve gereç emanete  alınmayacağından aşağıda belirtilenaraç, gereç ve eşyalar sınavsırasında yanlarında bulundurulmayacaktır.

*Kablosuz  iletişim  sağlayan  bluetooth  vb.  cihazlarla;  kulaklık,  her  türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz,telefon,fotoğraf makinesi vb. araçlar.

*Cep bilgisayarı ve her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar.

*Silah ve benzeri teçhizat vb.(resmî görevli olanlar dâhil).

Sınav Şekli ve Süresi

 Sözlü şeklinde yapılacak olan sınav, tüm Diş Hekimliği müfredatını kapsayacaktır. Her adayın sınavı en fazla 60 dk. sürecektir. Pratik sınav ya da yazılı sınav yapılmayacaktır.

26 Ocak 2018, Cuma 1524 kez görüntülendi